Proefabonnement OnderWeg
 
Opbouw en De Reformatie fuseren in 2015 tot een gloednieuw kerkelijk magazine: OnderWeg. Het nieuwe blad zal vanaf 10 januari 2015 tweewekelijks verschijnen. Benieuwd? Probeer OnderWeg geheel kosteloos drie maanden uit.

OnderWeg wil het beste van Opbouw en De Reformatie combineren in een eigentijds kerkelijk tijdschrift. De nummers zullen actuele thema's uitdiepen door middel van uitgebreide beschouwingen, interviews en reportages. Daarnaast zal er structureel aandacht zijn voor ontwikkelingen in en tussen de NGK en GKv, jeugdwerk, missionair kerk-zijn en geestelijk leven.

De betekenis voor en rol van de plaatselijke kerk is het dominante uitgangspunt in de artikelen van het nieuwe blad. OnderWeg wil een waardevolle bron van toerusting en inspiratie zijn voor gemeenten en gemeenteleden.

OnderWeg verschijnt op 10 januari 2015 voor het eerst en zal daarna tweewekelijks uitkomen. De huidige abonnees van Opbouw en De Reformatie krijgen het blad vanaf januari automatisch op de mat. Bent u nog geen abonnee? Vul dan onderstaand formulier in en maak geheel kosteloos drie maanden lang kennis met OnderWeg. We maken u er wel op attent dat dit via een niet beveiligde verbinding gebeurd. Wanneer u dat liever niet heeft dan kunt u ook een e-mail sturen naar administratie@opbouwonline.nl Wilt u niet vergeten in uw e-mail uw volledige adresgegevens te vermelden?

Gegevens aanvrager:
 • Geslacht:
  Man
  Vrouw
  Voorletter(s):
  Tussenvoegsel:
  Achternaam:
  Straatnaam:
  Huisnr.+toev.:
  Postcode:
  Plaats:
  E-mailadres:
 • Opmerkingen (optioneel):
 •  
2007-2014 Persvereniging Opbouw